frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Gratis e-bog af Berith Siegumfeldt: Spot en narcissist

Berith Siegumfeldt tilbyder en gratis e-bog: Spot en narcissist – før det er for sent.

Bogen er ganske kort, men fortæller kort og kontant, hvad der sker, hvis du løber ind i en narcissistisk partner.

Du finder bogen her: http://bit.ly/spot1narcissist

Her er et par klip fra den udmærkede bog:
Når de taler til dig, vil du føle at du er den mest vigtige person i hele verden lige i det øjeblik. Du vil virkelig føle dig smigret over den farlige forførelse, du er på vej ind i!
Bid for bid bliver du isoleret fra hele dit netværk; din familie, dine venner, dine kolleger. Du mærker sikkert slet ikke at du bliver isoleret. Isoleringen sker sikkert både åbenlyst og skjult i form af at narcissisten kritiserer din familie, dine venner og kolleger med det formål at få vendt dig mod dem, der står dig nærmest.
Du kan være 100% sikker på at Honey Moon fasen (altså den første og indledende fase, der altid finder sted i et forhold til en narcissist) vil være helt fantastisk – det er det, der kommer bagefter, du skal være bekymret for.
Deres opførsel overfor andre, kan være store røde flag, der indikerer hvem den her person i virkeligheden er! Løgne er en stor indikator for at du har med en narcissist at gøre!

Log in eller Registrér for at kommentere.