frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Dr. Ramani – om narcissisme

#EnouQh#EnouQh Indlæg: 52
Redigeret oktober 2018 i Narcissist, psykopat, sociopat

Video 1

Dr. Ramani er en licenseret klinisk psykolog og professor i psykologi, og forfatter til bl.a. bogen 'Should I stay or should I go – surviving a relationship with a narcissist'. 

Vi bruger 90% af vores energi på de mest giftige mennesker i vores liv. Vi giver vores bedste energi til de værste mennesker, og vi giver vores ingen-energi til de bedste mennesker i vores liv. Vi har brug for at vende paradigmet 180 grader. 

Video-interviewet handler om narcissisme og runder emner som børn, opvækst, sociale medier, men også Charles Manson, Bill Gates og Steve Jobs. Videoen er små 40 minutter lang, men spændende. 


Video 2

I en anden video, interviews Dr. Ramani om fire arketyper af narcissister. Videoen varer 15 minutter, men hun når langt omkring, fordi hun taler hurtigt, men på et let forståeligt engelsk.

  • Den grandiose narcissist
  • Den maligne narcissist
  • Den koverte narcissist
  • Fællesskabs-narcissisten Narcissister kan sommetider være meget gavmilde, hvis det giver dem, hvad de har behov for. De kan give alle store middag eller tage dem med på store ferier, så det skaber en illusion af, at de er omgivet af mange mennesker.

Jeg er ikke sikker på, at alle de mennesker ville være der, hvis det ikke var for de ting, narcissisten gør muligt for dem. Det er ligesom (rige) narcissister ofte store strandhuse, men folk er der for bølgerne, ikke for hans personlighed.
Log in eller Registrér for at kommentere.