frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Tabu

BigMaQBigMaQ Indlæg: 53
Redigeret november 2018 i Debatten – om psykisk vold
Jeg tror, at de fleste mærker, at der er noget galt i forholdet, hvis de udsættes for psykisk vold, men det kræver sin kvinde (eller mand) at stå frem og fortælle, at partneren er et røvhul.

Det er nok ikke lige det man har lyst til, vel?

Det kræver sin kvinde (eller mand) at bryde ud af et forhold – måske har parforholdet sat børn i verden – og sætte sin 'virkelighed' på spil. Du ved ikke hvad der følger, når du bryder. Og har du energien til det?

Læs f.eks. Dianas kamp gennem 1-2-3-4-5-6, foreløbig 7 instanser.

Masser af kvinder (og mænd) holder det derfor skjult i årevis. Det der sker i hjemmet, bliver i hjemmet!

Altså er det tabubelagt. Hvis det ikke var tabubelagt, var der jo ingen grund til ikke at tale og fortælle om det?

På de sociale medier er det endnu mere tabubelagt. Her vil du, for det meste, gerne fremstå glad, smilende, med en vis portion overskud, og så liker du nok ikke et opslag om psykisk vold, fordi hele din omgangskreds kan se, at du har liket opslaget – inkl. dit røvhul af en kæreste!

Psykisk vold er tabubelagt.

Vi har brug for at trække den psykisk vold ud af skabet, ud af hjemmet, væk fra arbejdspladserne – og ned i en lovparagraf, som gør det strafbart, at udøve psykisk vold mod andre. 

Fire unge mænd i alderen 22-26 blev i september frikendt for bedøvelse og gruppevoldtægt af en 19-årig pige. Der er ikke mange beviser i sagen, dog har mændene optaget og delt en video af episoden. Påstanden – det foregik med kvindens fulde accept. Sagen førte på grund af manglende beviser for bl.a. bedøvelse til frifindelse. Juryen stemte 3-3. 

Midt- og Vestjyllands Politi er under efterforskningen af sagen stødt på flere kvinder, der hævder, at de i tiden fra 2013 til 2017 er blevet voldtaget af en eller flere af de tiltalte. Der er således rejst tiltale for yderligere tre tilfælde af voldtægt, som også skal være sket ved, at kvinderne er blevet hensat i en form for passiv tilstand.

 Anklagemyndigheden har anket sagen til Landsretten. 

Kilde: Fyens.dk

Alle ved jo, at dét en 19-årig ung pige går og dagdrømmer om i det skjulte, er gruppesex med fire på samme tid. Eller hvad?

Vi har også behov for, at en paragraf, der gør psykisk vold strafbart, også håndhæves og udmønter sig i en straf. Psykisk vold er – i lovens forstand – endnu sværere at bevise end voldtægt!
BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯
Log in eller Registrér for at kommentere.