frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Den diskrete narcissist

BigMaQBigMaQ Indlæg: 63
Den diskrete narcissist bekymrer sig, som andre typer af narcissister, om sit image – mere end 'almindelige' mennesker. Men den diskrete  narcissist fortæller, som udtrykket indikerer, kun diskret, hvor velhavende og elitære han er. Den diskrete narcissist er nemlig hævet over almindelige menneskers åbenlyse praleri, og befinder sig bedst i sin diskrete verden – uden 'kamera' på. Den diskrete narcissist er måske ikke engang synlig på facebook eller andre sociale medier. Når der ikke er kamera på, er det lettere at manipulere og fremvise en perfekt facade overfor omverdenen.

Regler gælder ikke for den diskrete narcissist, men for alle andre – og narcissisten henviser gerne til de regler, han selv følger sig hævet over. Du vil derfor ofte finde den diskrete narcissist involveret i retsager, hvor de vil demonstrere deres økonomiske magt, som de opfatter som en forlængelse af deres intellekt. 

De er materialistiske og tager gerne ejerskab over andres værdier.

Vi kender den diskrete narcissist som ‘det rige svin’, der udnytter sin økonomiske formåen til at knuse alle andre. Hollywood har en lang tradition for mødet mellem den velhavende og korrupte ‘forretningsmand’ og helten.

Se også: Somatiske og cerebrale narcissister.

Fra komedien 'Bossen og Bumsen' – Eddie Murphy flankeret at de to 'rige svin'.

BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯

Svar

Log in eller Registrér for at kommentere.