frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Noget om backup og psykopatiske forældre

BigMaQBigMaQ Indlæg: 63
Uanset hvilket skilt, der hænges om halsen på en psykopat, så er psykopaten ikke en særlig god forælder. Det ligger jo i selve essensen at psykopati –> mangel på empati, som er nødvendig for at opdrage børn i kærlighed og til kærlighed.

Som jeg ser det, så har vi to øjne, to ører, to næsebor, to arme, to fødder, to pillenæsefingre. Det er der en grund til. Vi har to af hver, så vi har en backup, hvis den ene sætter ud. 

Vi har faktisk i EnouQh sommetider et problem, fordi den ene er heldøv på det højre øre og den anden kvartdøv på det venstre. Det kan sommetider give nogle sjove samtaler, med mindre vi sidder på den rigtige side af hinanden. Men vi har trods alt en backup, og erfaring til at sættes os på den rigtige samtaleside.

Men det er her vi oplever den store forskel på samlevende forældre, hvoraf den ene er psykopat/narcissist – og to fraskilte forældre, hvoraf den ene er psykopat/narcissist. 

Livet med en psykopatisk forælder er hårdt nok – men barnet har, så længe forældrene er sammen – en sund backup. Den empati, som den anden forælder mangler. Det har barnet ikke, når psykopaten har kørt den sunde forælder ned, eller når den sunde forælder har fået nok, og systemer blander sig og dikterer tvungen samvær med en psykopatisk forælder.

Og hvis vores forvaltninger ikke formår at spotte den psykopatiske-narcissistiske forælder – så går det ud over vore børn, fordi den sunde forælder ikke er der som backup.


BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯
Log in eller Registrér for at kommentere.