frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

#EnouQh anbefaler: Camilla Fabricius Bjerre – om konsekvenserne ved psykisk vold

BigMaQBigMaQ Indlæg: 53
Redigeret februar 2 i Debatten – om psykisk vold
Igennem forholdet fandt jeg ofte mig selv ødelagt af søvnmangel, fordi min hjerne var ved at brænde sammen af tanker, der fløj rundt i en malstrøm uden udsigt til at falde til ro. Det skabte så store frustrationer, jeg ikke kunne sætte ord på…
Men når jeg fortæller, hvordan det konkret kom til udtryk i forholdet, bliver jeg igen og igen i tvivl, fordi når man blot kigger på de enkelte handlinger og ikke analyserer på, hvad der ligger under, selvom det bliver daglig kost, så lyder de banale og sådan lidt pyt-agtige. 
Det gør, at jeg stadig kæmper med mig selv om at definere og kategorisere, hvad det var, der skete, fordi det er så absurd at sætte en term på, som for (nogle) andre blot ligner, at jeg ikke havde rygrad til at sige fra.

Du kan læse hele artiklen her: https://mydailyspace.dk/2019/02/del-1-efterdoenninger-psykisk-vold/


BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯

Svar

 • BigMaQBigMaQ Indlæg: 53
  Del 2 af Camillas fortælling kan du læse her:
  https://mydailyspace.dk/2019/02/del-2-forholdet

  Jeg blev negligeret, og mine ønsker og følelser var pisseligegyldige. Konstant blev jeg ydmyget, nedgjort, gjort til den lille, talt grimt til og manipuleret. Hver. Evig. Eneste. Dag!
  Han straffede mig økonomisk, da vi gik fra hinanden. Vi havde en klar aftale om, at han selvfølgelig skulle være med til at betale udflytningsomkostninger, da jeg faktisk havde betalt hele indskuddet på 40.000 kroner til vores lejlighed.


  BigMaQ
  ¯\_(ツ)_/¯
Log in eller Registrér for at kommentere.