frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Berith Siegumfeldt

#EnouQh#EnouQh Indlæg: 50
Redigeret december 2018 i Eksperter – om psykisk vold
I februar 2017 var jeg til foredrag med Berith Siegumfeldt. Som mange andre før mig i samme situation, ledte jeg efter svar – og faldt, på facebook tror jeg, over foredraget: Sådan genkender du er narcissist og psykopat - den ultimative energisluger!

Selvom mine tanker i lang tid havde kredset om det, jeg havde været igennem – jeg kæmpede jo fortsat en kamp for at få ham til at at overholde vores samværsaftale i Statsamtet, betale børnepenge, få min opsparing og mine ting udleveret – så satte Berith Siegumfeldt med sit foredrag for første gang sammenhængende ord på, det jeg kæmpede med... og mod.

Efter foredraget tikkede der er mail fra Siegumfeldt ind. Den havde overskriften 'Livet efter narcissisten'.

Kære Diana. 

Mange tak for din deltagelse til foredraget: "Sådan genkender du er narcissist og psykopat - den ultimative energisluger!". 

Jeg håber du gik derfra med en masse ny og brugbar viden og nogle værktøjer, der kan hjælpe dig og at du fik svar på nogle af de spørgsmål, du måske længe har haft.

Og det er jo det det handler om, at finde svar, og mulighed for at samle sig selv op, komme videre og få det bedste ud af resten af livet. 

Hvis du også leder efter svar, så kig forbi Berith Siegumfeldts blog: https://berithsiegumfeldt.dk/blog/

Her er en artikel, jeg synes er spot-on: http://bit.ly/genkend-narcissisten, og du finder uden tvivl svar på mange af dine spørgsmål. Hvis du er klar til det! 

Berith Siegumfeldt er sygeplejerske og psykologisk rådgiver, og har specialiseret sig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i det narcissistiske offersyndrom. Derudover er hun blogger og foredragsholder, og netop nu (oktober 2018) aktuel med bogen: Hjælp barnet ud af narcissistens magt – en guide til forældre og andre voksne (Forlaget Lindhardt og Ringhof 2018).

Di ? 

Svar

 • DianaDiana Indlæg: 39
  Lidt uddybende kommentarer og liste med datoer primo 2019, hvor og hvornår Berith Siegumfeldt holder foredrag.

  En kold februar-aften i 2017 slæbte jeg mig på trods af begyndende influenza til foredrag med Berith Siegumfeldt.

  Jeg havde en fornemmelse for, at det, jeg havde været udsat for, kunne Berith sætte ord på, og at det var vigtigt, at jeg fik sat ord på det, jeg havde været udsat for.

  Og det gjorde Berith.

  Det var en øjenåbner, og jeg anbefaler Berith Siegumfeldt foredrag, hvis du eller nogen i din omgangskreds er blevet manipuleret af en narcissist eller kombi-psykopat.

  Citat: I deres egoistiske og evige jagt på opmærksomhed, penge, sex, dominans og undeholdning, vil de gøre hvad som helst for at få kontrol og magt over andre. De gemmer sig bag en maske af normalitet, mens de i virkeligheden spiller et psykologisk spil, hvor de bruger deres medmennesker som skak-brikker.

  Hvis jeg brød med min narcissistiske kæreste, vidste jeg, at jeg skulle være forberedt – grundigt forberedt – på mit exit. Men det nåede jeg ikke! // Jeg blev hentet til Danmark af en veninde – hun måtte bruge to forsøg – og indlagt med en psykose, som holdt mig på hospitalsgangene i små to måneder.

  Efterfølgende arbejdede jeg mig i løbet af de næste små 4 år gennem 8 forskellige instanser for at få min narcissist til at:

  1. Indgå (og overholde) en samværsaftale
  2. Betale børnepenge
  3. Give mig min livsopsparing
  4. Udlevere mine ejendele

  Blot én af de fire sager er i dag afsluttet, fordi vi har et system i Danmark, som ikke screener for eller er uddannet til at spotte narcissister!

  Når jeg fortæller dig, at det skete efter mit exit - så forestil dig mit liv før!

  Derfor skal du foreberede dig grundigt på dit exit fra en narcissist. Det har Berith Siegumfeldt også skrevet et indspark om på sin hjemmeside.

  Er du så uheldig, at have børn med en narcissist, så har Berith skrevet en let-læst bog om de muligheder du har for at hjælpe dit barn ud af narcissistens vold.

  Historien på alt.dk handler om mig, men den skraber kun lige overfladen – fordi magasin og journalist ikke turde gå tættere på. // Bl.a. derfor er de fire sager pakket ind i formuleringen: ‘den psykiske vold handler ikke kun om isolation, men foregår på alle fronter: økonomisk, seksuelt, socialt osv.’

  Foredrag med Berith i 2019:
  - Næstved 16. januar 2019
  - Ørsted 30. januar 2019
  - Århus 31. januar 2019
  - Ålborg 7. februar 2019
  - København 21. februar 2019
  - Odense 25. februar 2019

  I 2019 vedtages en paragraf, som kriminaliserer psykisk vold, og i april 2019 erstattes Statsamtet af det nye familieretslige system, men hvis vi ikke screener for narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelser – og uddanner i – kommer vi ikke i mål.
  Di 💋 #enouQh 
  – If U walk through hell, keep walking.
Log in eller Registrér for at kommentere.