frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Derfor betaler narcissisten ikke børnepenge

#EnouQh#EnouQh Indlæg: 50
Redigeret januar 2019 i Debatten – om psykisk vold
Du troede, at nu hvor I var gået fra hinanden, at I sammen, af hensyn til jeres barn eller børn, kunne finde frem til en fælles fornuftig løsning på 'skilsmissen', så det gik mindst muligt ud over børnene.

Sådan tænker almindelige empatiske forældre, men narcissisten har ofte en helt anden dagsorden!

Signe Hegestand:
Det kan virke ubegribeligt, at en far – eller mor – vælger at udsætte sin ekspartner for et så massivt økonomisk pres, at børnene lider under det. Det er imidlertid ikke noget særsyn, når ekspartneren har stærke narcissistiske træk. Narcissisten tænker nemlig først og fremmest på sig selv og på at få hævn over den ekspartner, der valgte at forlade ham eller hende.
Narcissisten ønsker først og fremmest at tage vare på sig selv, og det kan virke helt ubegribeligt for almindelige forældre, som føler empati for børnene. En sund forælder vil som det naturligste i verden tage ansvar for at sikre sine børn et økonomisk fundament også efter skilsmissen. Det samme gælder ikke for en narcissist. Narcissisten har helt grundlæggende svært ved at sætte sig ind i andre menneskers følelser. Det gælder også børnenes.

Læs hele artiklen på powerkvinderne.dk her:

http://bit.ly/børnepenge


Log in eller Registrér for at kommentere.