frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Trine Bramsen (S) og psykisk vold

BigMaQBigMaQ Indlæg: 53
Redigeret januar 18 i Debatten – om psykisk vold
Selvom det er vores justitsminister, Søren Pape Poulsen, der her i 2019 præsenterede § 243, der kriminaliserer psykisk vold – så har især Trine Bramsen (S) arbejdet aktivt for at sætte psykisk vold, på den politiske dagsorden. Det gjorde hun allerede i 2017.

Det handler ikke om, hvem der har æren for lovforslaget – det handler om at handle på et for mange alvorligt problem, som kan have store konsekvenser for ofrene.

Psykisk og fysisk vold er en del af samme voldsspiral – hvis du vil gøre noget ved partnervolden, giver det god mening at kigge på hele spiralen!

Helt tilbage i 2010 spørger Julie Rademacher (S) minister for ligestilling Inger Støjberg (V) om ministeren havde tænkt sig at lade sig inspirere af Frankrig, Spanien og Norge og gøre mere for at bekæmpe fysisk og psykisk vold i parforhold og i familierne?

Og ja, det vil vi gerne, ikke? Derfor er § 243 et stort fremskridt, selvom paragraffen ikke er perfekt! 

Lad den nu komme ud og arbejde, og så kan vi altid justere den til den rigtige form hen ad vejen. Ting har det jo med at tage form – når der arbejdes med dem!


BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯
Log in eller Registrér for at kommentere.