frame

EnouQh.com

Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind for at læse indspark i debatten, men vi vil elske, hvis du opretter en profil og deltager aktivt

Log ind Registrer

Hvilken app kan organisere 300 bilag?

BigMaQBigMaQ Indlæg: 53
Redigeret januar 26 i Om livet og alt andet
Forestil dig, at du skal navigere mellem f.eks. 300 bilag fra 4 sager i 8 instanser, et mix af pdf-filer, tekst-dokumenter, billed- og lydfiler.

Læs fx Dianas historie.

How do you do?

1. Du kan gøre det på den go'e gammeldaws måde, printe dem og sætte i et ringbind, og så bladre dig frem til de dokumenter, du løbende får brug for at kigge igennem.

Ulempen er, at du får svært ved at kryds-søge, uanset hvor mange fornuftige faneblade, du får oprettet. Nogle dokumenter hænger måske sammen på kryds og tværs.

2. Eller du kan finde et elektronisk værktøj, der hjælper med at organisere alle bilagene.

Fidusen ved den elektroniske arkivering er, at du efterfølgende kan søge på alle de søgeord du har indtastet for alle dine dokumenter.

Programmet Keep It  til Mac (reinventedsoftware.com) er et elektronisk værktøj, der gør det muligt at sortere en masse dokumenter med info om dato samt tags (søgeord), og gør det let at bladre i alle bilagene.

Ja – du er nødt til at indtaste søgeord for hvert enkelt dokument!

Derfor – gør dig nogle tanker om, hvilke relevante søgeord du får brug for, og gør dem så korte som muligt.

Programmet gør det desuden muligt – fra programmet – at om-navngive dokumenter, så de placeres i en fornuftig rækkefølge.

Strukturer dine tanker
Keep It til Mac er et fint værktøj, og desuden god til at strukturere dine idéer, tanker og skriverier, dog uden at være en elektronisk dagbog. Men udvikleren, Steve, som vi har mailet sammen med, har dog fortalt, at programmet i næste opgradering får tilføjet muligheden for automatisk at indsætte dato og tid – og, og på den måde vil programmet også kunne fungere som en elektronisk dagbog. 

Vi kender desværre ikke til mulighederne på Windows.

Kender du til andre apps, der er brugbare, så skriv gerne.

Den pågældende app, skal bruges til at strukturere – som overskriften fortæller – ca. 300 bilag. Nogle viser sig sansynligvis at være dubletter, men det vil programmet også fortælle. Bilagene stammer fra skriv til og fra 8 forskellige instanser, så der er en del at holde styr på. Et ringbind ville kunne gøre det, men det ville efterfølgende være tidskrævende at krydssøge på bilag fra forskellige instanser – men måske med relation til hinanden!BigMaQ
¯\_(ツ)_/¯
Log in eller Registrér for at kommentere.